Nye prosjekter og ny blogg

_DSC7615

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Det er lenge siden siste oppdatering, men jeg lever fortsatt og har det bedre enn noen gang. Etter endt fotografutdannelse har jeg valgt å endre retning og jobber nå i TV-bransjen. Jeg er fortsatt fotograf, men nå tar jeg “jobbene” jeg selv har lyst på! Og det føles utrolig befriende akkurat nå. For meg er det ikke riktig å måtte gjøre en masse jobber jeg ikke kan stå inne for, bare for å kunne betale min egen husleie. Etter et år med en helt annen jobb begynner fotogleden endelig å komme tilbake og det er så DEILIG! Så for all del, bare ta kontakt dersom du ønsker bilder!

I oktober i fjor startet jeg også på en ny reise: inn i min egen yogaverden. Yogareisen startet vel egentlig da gikk på ungdomsskolen og oppdaget yoga, men nå tok jeg et valg om å fordype meg i Ashtanga Vinyasa Yoga på ordentlig. Det ble intenst, men jeg har ikke angret et sekund, og min kjære har støttet meg hele veien. Sammen har vi nå startet opp yogahverdag.no, til inspirasjon for oss selv og andre. Følg oss gjerne på Instagram!

This entry was posted in Fotografi and tagged , , , .